Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Benim için sorun yok

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/12/2011 - 20:27 GMT+2

Medyada sürekli yer eden Dwight Howard-Lakers takasında ismi geçen oyunculardan Andrew Bynum, dedikodulara son verdi. Orlando’da oynayabileceğini belirten 24 yaşındaki pivot, kararı yönetime bıraktı.

Dwight Howard ve Andrew Bynum

Görsel kaynağı: Eurosport

Bilindiği gibi Lamar Odom, Lakers’ın kendisini takas etmek için uğraştığını öğrenince takımdan ayrılmak istemişti. Odom’u Dallas’a gönderen genel menejer Kupchak’in, öncesindeki esas planı Bynum veya Gasol’den birini de pakete ekleyip Chris Paul’ü almaktı. Ancak Stern, tarafların anlaşmasına rağmen takasın gerçekleşmesine izin vermemiş ve bir hafta sonrasında Hornets süperstarının Clippers’a takasını onaylamıştı.
Öte yandan Magic’te mutsuz olduğunu açıklayan Dwight Howard’ı kadroya katmak için çaba gösteren Lakers, medyada çıkan haberlere göre 26 yaşındaki oyuncu için Orlando’ya Bynum veya Gasol’den birini önerecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Andrew Bynum, “Eğer Florida’ya Howard için takas edilirsem, bunu anlarım. Dwight büyük bir oyuncu ve açıkçası Lakers doğru hamleyi yaparsa, benim hangi takımda oynayacağımın önemi yok. Forma giydiğim takdirde mutlu olurum, Orlando’da muhtemelen daha fazla şut imkanı bulacağım ama söylediğim gibi, nerede bulunduğum çok da önemli değil” diye konuşuyor.
2005’ten beri Lakers kadrosunda yer alan Bynum, sakatlığı nedeniyle son üç sezonda 83 maç kaçırmış ve geçen yıl sağ dizinden başarılı bir operasyon geçirmişti. Lise çıkışlı oyuncunun kariyerinde 10.5 sayı 7.1 ribaundluk ortalamaları bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam