Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

NBA - Minnesota geçit vermedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/12/2012 - 09:41 GMT+2

Sakatlıklar nedeniyle uzun bir süredir başı bir hayli ağrıyan Minnesota Timberwolves, deplasmanda Milwaukee Bucks’ı 95-85 mağlup etti. Bucks’ta Ersan İlyasova süre almadı.

Minnesota Timberwolves head coach Rick Adelman

Görsel kaynağı: Reuters

Andrei Kirilenko’nun sırtındaki ağrılar nedeniyle oynamadığı maçta Minnesota, Alexey Shved’in enerjik oyunu ve Love – Pekovic ikilisinin pota altındaki etkinliğiyle sonuca ulaşmayı bildi.
Timberwolves koçu Rick Adelman’ın takım savunmasına dikkat çektiği Minnesota’da Alexey Shved, 16 sayı 5 ribaundla iyi bir maç çıkarırken Nikola Pekovic 14 sayı 16 ribaund, Kevin Love da 15 sayı 14 ribaundla mücadele etti.
Milwaukee Bucks’ta Larry Sanders, 10 sayı 12 ribaund ve 10 blokla triple-double yaparken ulaştığı blok sayısıyla Kareem Abdul-Jabbar’ın kulüp tarihi rekorunu egale etti. Bucks’ta Monta Ellis ve Brandon Jennings de 18’er sayıyla mücadele ettiler.
Milwaukee’de koç Scott Skiles’ın rotasyonunda şans bulamayan isim bu kez milli oyuncu Ersan İlyasova oldu. Sezon başından beri performansıyla hayal kırıklığı yaratan Ersan, herhangi bir sakatlığı bulunmamasına rağmen Skiles tarafından görevlendirilmedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam