Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray River Plate maç özeti ve golleri Galatasaray River Plate maç özeti izle penaltıları izle

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 17/01/2015 - 22:54 GMT+2

Galatasaray, International Royal Cup 2015’teki ilk maçında Arjantin'in River Plate takımına penaltı atışlarında mağlup oldu. Galatasaray - River Plate maçının özeti, golleri ve penaltı atışları Eurosport.com Türkiye'de.

Galatasaray - River Plate Hamit Altıntop

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray, International Royal Cup 2015’teki ilk maçında Arjantin'in River Plate takımı ile karşılaştı. Normal süresi Pandev ve Diaz'ın karşılıklı golleriyle 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışlarında 6-5 üstünlük sağlayan Arjantin ekibi finale çıktı. Galatasaray - River Plate maçının özeti, golleri ve penaltı atışları Eurosport.com Türkiye'de.
picture

Galatasaray - River Plate Goran Pandev

Görsel kaynağı: Eurosport

Devre arası hazırlıklarını Alanya'da sürdüren Galatasaray, International Royal Cup 2015’teki ilk maçında Arjantin'in River Plate takımına penaltı atışları sonucunda mağlup oldu. Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında sahneye çıkan isim Goran Pandev oldu. Maçın 41. dakikasında göbekten kullanılan serbest vuruşun ardından ceza sahasında Koray Günter topu sola çevirdikten sonra Pandev dokundu ve golü buldu.
İkinci yarıda tam 9 futbolcu değiştiren Galatasaray'da Semih, Melo, Selçuk, Sabri, Telles, Hakan, Bruma, Sneijder, Olcan, Burak ve Alperen oyuna dahil oldu. Maçın 75. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Burak Yılmaz'ın yerine girecek futbolcu olmayınca bir kişi eksik maçı sürdüren Galatasaray 87. dakikasında kalesinde golü gördü. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu kaleye yaklaşık 25 metre mesafede faul çaldı. Baraj kurulurken, topa hamle yapan Diaz, uzaktan kaleyi buldu ve skoru eşitledi.
picture

Galatasaray - River Plate

Görsel kaynağı: Eurosport

Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Galatasaray'da Selçuk İnan, Sneijder, Olcan, Melo ve Bruma penaltıları gole çevirmeyi başarırken Sabri ve Alex Telles penaltıları gole çeviremedi. Bu fırsatı iyi değerlendiren River Plate'de ise sadece Romero penaltıyı kaçırdı ve Arjantin ekibi finale yükselerek Beşiktaş'ın rakibi oldu.
Burak Yılmaz sakatlandı
Alanya'da düzenlenen özel turnuvada River Plate ile karşılaşan Galatasaray'da Burak Yılmaz maçın ikinci yarısında sakatlanarak maçı tamamlayamadı.
Uluslararası Royal Kupası'nda Galatasaray'ın River Plate ile oynadığı maçta sakatlanan Burak Yılmaz maçı tamamlayamadı. Alanya Oba Stadyumu'nda yapılan karşılaşmanın 73. dakikasında topla buluşan Burak Yılmaz bir anda sağ arka adelesini tuttu ve kendini yere bıraktı.
Sağlık görevlileri Burak Yılmaz'a hemen müdahale etse de Burak oyuna dönemedi. Yedek futbolcusu da bulunmayan Galatasaray kalan dakikaları 10 kişi tamamladı. Burak Yılmaz'ın durumu ile ilgili Galatasaray'dan henüz bir açıklama gelmedi.
Maçtan dakikalar
İlk Yarı
1' Karşılaşma başladı.
2' Galatasaray Yasin Öztekin'le çok net bir fırsattan yararlanamadı. Altıpas içinde Sinan Gümüş'ün pasıyla buluşan oyuncunun şutu kaleyi bulmadı. Sinan topu aut çizgisinden çevirmeye çalıştı ancak hakem topun çıktığını işaret etti.
20' Maçın etkili isimlerinden Sinan Gümüş, sağ çaprazdan ceza sahasına girmeden sert bir şut çekti, kaleci Velasco son anda topu çelmeyi başardı.
29' Yekta Kurtuluş sarı kart gördü.
32' Bir sarı kart da, rakibine yaptığı faulün ardından Emre Can Coşkun'a çıktı.
34' Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta içeri yapılan ortanın ardından River Plate golü bulsa da karar ofsayt.
41' Goran Pandev ve 1-0! Göbekten kullanılan serbest vuruşun ardından ceza sahasında Koray Günter topu sola çevirdi, Pandev dokundu ve golü buldu.
43' Hamit Altıntop sağdan içeri çevirdi, Sinan Gümüş altıpas içinde dönerek vurdu ancak top kaleci Velasco'da kaldı.
45' İlk yarı sona erdi.
picture

Olcan Adın, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

İkinci Yarı
46' Karşılaşmada ikinci yarı başladı.
51' Goran Pandev, yerini Burak Yılmaz'a bıraktı.
62' Galatasaray'da 9 futbolcu oyuna girdi. Semih, Melo, Selçuk, Sabri, Telles, Hakan, Bruma, Sneijder, Olcan, Burak ve Alperen oyunda.
70' Wesley Sneijder'ın sol çaprazdan şutu kaleye giderken, ceza sahası içinde yerde kalan Burak Yılmaz'a çarptı.
75' Burak Yılmaz, Bruma'nın pasına hareketlenirken sakatlık geçirdi.
79' Sağ kanattan gelişen River Plate atağında kaleye yönelen şutu kaleci Alperen Uysal başarıyla kurtardı.
80' Galatasaray, Burak'ın sakatlandığı dakikadan bu yana maça on kişi devam ediyor.
87' Çok, çok ilginç bir gol. Diaz'ın golüyle skor 1-1 oldu. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu kaleye yaklaşık 25 metre mesafede faul çaldı. Baraj kurulurken, topa hamle yapan Diaz, uzaktan kaleyi buldu ve skoru eşitledi.
90' Karşılaşmada normal süre sona erdi. Uzatmalara gidilecekken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve Kaptan Selçuk İnan'ın talebiyle direkt olarak penaltı atışlarına geçildi.
Penaltılar
  • 1. Penaltılar: River Plate golü attı, Galatasaray'da Selçuk İnan golü attı: 1-1
  • 2. Penaltılar: River Plate golü attı, Galatasaray'da Wesley Sneijder golü attı: 2-2
  • 3. Penaltılar: River Plate golü attı, Galatasaray'da Olcan Adın kaçırdı: 3-3
  • 4. Penaltılar: River Plate kaçırdı, Galatasaray'da Felipe Melo golü attı: 4-3
  • 5. Penaltılar: River Plate golü attı, Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu kaçırdı: 4-4
  • 6. Penaltılar: River Plate golü attı, Galatasaray'da Armindo Bruma golü attı: 5-5
  • 7. Penaltılar: River Plate golü attı, Galatasaray'da Alex Telles kaçırdı: 5-6
Galatasaray: Eray, Emre Can, Koray, Hamit, Tarık, Yekta, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Pandev, Yasin, Umut
River Plate: Marcelo Barovero, Ramiro Funes Mori, German Pezzela, Carlos Sanchez, Augusto Solari, Ariel Rojas, Leonel Vangioni, Leonardo Ponzio, Rodrigo Mora, Fernando Cavenaghi, Leonardo Pisculichi
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam