Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

eskisehirspor marsilya

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/08/2012 - 00:34 GMT+3

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında evinde Marsilya'yı ağırlayan Eskişehirspor 90 dakika boyunca rakibine üstünlük sağlasa da 1-1'lik berabere razi oldu.

eskisehirspor marsilya

Görsel kaynağı: AA

Maça hızlı giren temsilcimiz rakibinin üzerine daha ilk dakikadan gitmeye başladı. İkinci dakikada Malecki soldan ceza sahasına girerken kaleyi denedi ama şutunda Marsilya kalecisi Mandanda hata yapmadı.
Cheyrou'nun 12. dakikada Eskişehirspor ceza sahası içine kullandığı serbest atışta Mbia, topa vuramayınca kırmızı-siyahlı defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırdı. 13. dakikada Malecki'nin sol kanattan attığı şutta Olimpik Marsilya defansına çarpan top, kaleci Mandanda'da kaldı.
Dede'nin sol kanattan 30’da içeri gönderdiği top Olimpik Marsilya defans oyuncuları topu uzaklaştırmak istedi. Bu sırada meşin yuvarlak, Veysel'in önünde kaldı. Veysel'in bekletmeden attığı sert şutta top, kale direğinin yanından auta çıktı.

34. dakikada Cheyrou'nun direkt kaleye kullandığı serbest atışta kaleci Boffin, topu bloke edince ilk 45 dakika da golsüz sona erdi.
Eskişehirspor ikinci 45 dakikada da üstün bir oyun sergilese de golü bulan konuk takım oldu. 49’da Es-Es savunmasının arkasında kaçan Gignac kaleciyi geçip çaprazdan topu filelere göndererek takımını öne geçirdi.
Kırmızı-siyahlılar golden sonra yaptığı baskının ödülünü 62’de Dede’nin kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Nuhiu’nun kafa vuruşu ağlarla buluşması ile aldı.
Kalan dakikalarda iki takım da eline geçen fırsatlatdan faydalanamayınca UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Ön Eleme ilk maçı 1-1 sona erdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam